Hva er egentlig en justerbar seng og hva koster de?

Justerbar seng

Begrepet justerbar seng refererer til en hvilken som helst sengebunn eller fundament som kan heves i hodet og / eller foten for å skape forskjellige vinkler for å sove. I tillegg har mange justerbare senger produsert i dag, et bredt spekter av tilpassbare funksjoner. Disse ekstrafunksjonene kan være alt fra masserende overflater, programmer som måler søvnkvaliteten og stille alarmer. De fleste moderne justerbare senger kan også styres ved bruk av eksterne eller trådløse app-kontroller.

Det er mange forskjellige mennesker som kan ha stor fordel av å bruke en justerbar seng. Mennesker som snorker, inkludert de med søvnapné, kan redusere snorkingen sin ved å løfte hodet til visse vinkler. Heving av foten kan også være nyttig for de som har dårlig blodsirkulasjon eller som er i en heleprosess etter et medisinsk inngrep. Og fordi mange justerbare senger tilbyr individuell tilpasning, kan par med forskjellige preferanser justere sengen slik de ønsker å ha den når de sover.

Prisnivå

Prisen på justerbare senger varierer mye. Det er mange faktorer som spiller inn. For det første så vil kvaliteten på de ulike madrassene ha en innvirkning. Dernest vil design og materialbruk ha noe å si. På toppen av dette kommer dine egne ønsker til funksjoner. Ønsker du å ha alle funksjonene tilgjengelig via en trådløs app på mobilen, eller ønsker du massasjefunksjon?

Som du skjønner så er det mange hensyn som skal tas når du skal sjekke prisnivået. Enkeltsenger koster for eksempel mindre enn en dobbeltseng. Skal vi gi et grovt anslag så ligger prisene i fra i overkant av kr. 5000,- for en enkeltseng og opp, og fra ca. kr. 14 000,- og oppover for en dobbeltseng.

En fin måte å finne gode tilbud på, og se hvilket utvalg som er tilgjengelig er å gå på internett å ta en titt der. Det finnes sågar egne nettsider som har spesialisert seg på å gi god informasjon om temaet. Se mer på justerbar-seng.no