Følelsen av å kjøpe en helt ny bolig!

Tittelen på artikkelen er kanskje noe som ikke er alle forunt, men det er en helt egen følelse å være den første som bor i en helt ny bolig. Det å være den første som går over det nye gulvet og som åpner døren. Den første som sover der. Det føles kanskje ikke helt ekte for mange, men det er mange nybygg i Oslo som du kan være med på, spesielt om du vet hvor du skal lete. Det kan gi deg uante muligheter, og Bonava er et selskap som er svært aktive i bransjen. De bygger hele tiden nybygg i flere store byer rundt om i landet, og Oslo er spesielt attraktivt.

Med nesten hundre års erfaring vet de jo også hva kunder er ute etter, både når det gjelder leilighetene, beliggenhet og pris.Så ofte kommer alt til å klaffe, både for deg som kjøper og de som selgere. I dag kan du for eksempel bare gå inn på lenken og se at de har nybygg i Ensjø, Grorud, Ullern og Grunerløkka planlagt. I Ensjø er faktisk konstruksjon i gang også. Bare i Ensjø er det planlagt 127 nye hjem, med alt fra 34 kvadratmeter opp til 94 kvadratmeter.

Variasjon i prisene også!

Prisen reges av mange forskjellige faktorer. Blant annet hvor bygget stor, hvor stor leilighet du vil ha, etasje og mye annet. Hos Bonava kan du se gjennom de forskjellige alternativene tilgjengelig for å se hva som passer best. Det er også veldig praktisk om du ikke absolutt må bo i et spesifikt område. Så lenge det er i Oslo er det kanskje greit nok? Da åpner det seg mange flere muligheter, og kanskje du får akkurat det du er ute etter. Er du tålmodig så ordner deg så nok, og med nybygg i Oslo fra Bonava får du høy kvalitet!