Derfor skal du velge Moccamasteren

Moccamasteren er ikke kun en kaffemaskin av høy standard. Den fremstår som et godt miljøvalg. Dersom du uheldigvis ødelegger en av delene i maskinen, så er det enkelt å erstatte den. Reparasjon er heller ikke en vanskelig prosess. Det finnes utallige verksteder I landet som er spesialiserte på å gi Moccamastere nytt liv. Her får du flere tips til hvorfor Moccamasteren er en god kaffemaskin å velge.

Et miljøvennlig valg

Moccamasteren har produsert kaffetraktere helt siden 1969, hvor fokuset på energieffektivitet har vært viktig hele veien. I dag er kaffemaskinen kjent for å ha uvanlig lang levetid. Materialene benyttet til å konstruere maskinen er gjenvinningsbare hvilket fungerer som en essensiell bæredyktig faktor. Som nevnt, kan alle deler byttes ut dersom de blir ødelagt. Ved å klikke seg rundt på internettet kan man finne erstatning på nesten alle delene som maskinen er bygd opp av. Dette er godt å vite i en travel hverdag.

Høy kvalitet

Ideen bak Moccamasteren er å brygge kaffe av høyeste kvalitet over en lang periode. Etter flere år med lojale kunder så har kaffemaskinen blitt kåret til verdens beste kaffetrakter mer enn én gang. Kaffemaskinen har en garanti på 10 år hvor kvaliteten har vist seg å forbli på topp. En annen god funksjon ved kaffemaskinen er at den skrur seg av automatisk etter 40 minutter. Kvalitetsmessig gagner dette ikke kun miljøet, men også din strømregning.

Fargerikt design

Moccamasteren kommer i flere unike design og farger. Dette kan gi den lille prikken over i-en til ditt kjøkken. I tillegg så selges kaffemaskinene ofte med komplementære krus. Krusene er laget av solid steingods, hvilket holder kaffen varm lenger. Ved å kikke på utvalget så kan du finne mange spennende krusmodeller i energiske farger. Ikke minst er krusene også gode å drikke av.