Derfor bør man unne seg en kontinentalseng

Vi mennesker tilbringer mellom 7 og 8 timer i sengen hver eneste natt. Det er her vi henter inn søvn og nye krefter for å kunne møte alle de utfordringer som kommer i løpet av en dag. Det sier seg selv at man bør sørge for at an sover i en seng som fremmer god og sammenhengende søvn. Våkner man opp med en støl og vond rygg så kan årsaken være at madrassen enten er for myk eller for hard, og i verste fall ødelagt. Noen tror kanskje senger og madrasser holder for evig men det gjør de ikke. Som det er med så mange andre produkter så blir også materialene i sengen slitt etter flere års bruk. Derfor bør man alltid sørge for at man sover i riktig seng, og skal man virkelig unne seg selv den beste søvnkomfort så bør man investere i en kontinentalseng.

På Sovbedre.com finner man nyttige tips til hvordan man forbedrer nattesøvnen, og hvilken kontinentalseng man eventuelt bør velge. Besøk siden her for å lese mer og få hjelp til og finne den perfekte sengen både for seg selv og en eventuell sengepartner.

Hva er en kontinentalseng?

En kontinentalseng skiller seg ut fra for eksempel rammemadrasser, fordi de er bygget opp av 3 og ikke 2 madrasser. I bunnen har man en rammemadrass som skaper selve fundamentet for sengen, i midten ligger det en springfjærmadrass som fjærer og på toppen ligger det en overmadrass som sørger for den ypperste kvalitet.

Antallet av madrasser gjør også at dette blir en forholdsvis høy type seng. Derfor behøver man heller ikke og bøye seg langt ned for å legge seg, eller reise seg langt opp for å stå opp. Dette gjør at kontinentalsengen passer særdeles godt til personer med ryggproblemer eller andre problemer som gjør det problematisk og bøye seg.