Send din pakke både trygt og billig!

Å sende en pakke kan ofte være en komplisert prosess, hvilken utbyder skal man velge, og hvordan får man sendt sin pakke på den tryggeste og billigste måte? Som avsender av en pakke er du selvfølgelig interessert i at din pakke skal komme frem til mottakeren på den billigste måte, men samtidig også til den lavest mulige pris. Billigpakke.no er en portal som hjelper deg med dine beslutninger, de finner den billigste utbyder på markedet, men de gir deg også muligheten til å velge din transportør ut i fra forsendelsestiden. En samlet portal, men ønsket om å gi deg en så lite komplisert prosess som mulig.

Hva skal du tenke på når du sender din pakke:

  • Pris, hvor mye koster frakten
  • Tid, hvor lang tid er det påregnet forsendelsen vil bruke fra deg som avsender, og frem til den er i mottakers hender.
  • Tilgjengelighet, hvor lett er det for deg som virksomhet eller privatperson å sende din pakke.
  • Kan din pakke spores, og hvorfor er dette en fordel?

Når du sender din pakke igjennom billigpakke.no, søker du i en portal med flere utbydere av leveringstjenester. Ved kjøp av pakkelabel igjennom billigpakke.no får du tilsendt din pakkelabel på mail, hvor du etterfølgende printer din label og fester til din forsendelse. Ved å bruke track and trace gir du din pakke et unikt identifikasjonsnummer som gjør det mulig for både avsender og mottaker å følge sin pakke fra avreise til destinasjon. Pakken blir scannet inn på de forskjellige terminaler den ankommer, og når den forlater terminalen, på denne måten er du sikret at din pakke kan spores til en hver tid etter avlevering til terminal. Billigpakke.no sørger for at du kan velge den billigste pris på markedet, uten at det går på kompromiss med sikkerheten av forsendelsen. Ved at du mottar din pakkelabel på mail, gir det deg muligheten til å gjøre alle forberedelser til forsendelsen hjemmefra, det krever kun at du har en printer. Etter pakken er avlevert til terminal, kan du trygt stole på at den er i kyndige hender og blir levert til mottaker hurtigst mulig.