Kjøp sommerutstyr tidlig og spar penger

Den norske sommeren lar ofte vente på seg, men før eller senere er den der – og da ofte med noen helt nydelige dager som legger til rette for strandliv. Derfor kan det også være smart å se nærmere på alt fra badeballer til sup-brett allerede når det fortsatt kanskje er litt snø igjen på bakken.

Har du ikke et SUP brett?

For noen år siden var såkalte SUP-brett, som også omtales som paddleboard eller padlebrett, noe helt nytt. I dag kjenner de aller fleste til begrepet, og det er også mange som har kjøpt et eller flere brett. Hvis du ikke allerede har et brett – se tilbud om sup brett her, det kan lønne seg å være tidlig ute med innkjøp.

Akkurat padlebrett er dessuten noe som kan benyttes i løpet av flere sesonger. Det er kanskje ikke så innbydende å ta en rolig tur på et padlebrett midt i vinteren, men det er mulig å benytte brettet både om våren og høsten. En god våtdrakt gjør opplevelsen hyggelig selv når det er surt og kaldt.

Husk på at sesongprodukter faktisk ikke finnes i ubegrensede mengder

Det er fort gjort å få inntrykk av at de aller fleste sesongprodukter finnes i ubegrensede mengder, det selges tross alt julemarsipan til halv pris etter hver jul? Likevel er det ikke tilfelle innenfor alle varegrupper, og enkelte typer sportsutstyr opplever hardt press i løpet av en sesong med høy etterspørsel. Sykler, og da ikke minst elsykler, er en slik varegruppe – samtidig som været selvfølgelig er helt avgjørende når det gjelder mange andre kategorier.

Det er også derfor det er smart å holde seg fremme i begynnelsen av sesongen. Da kan du velge fra øverste hylle blant alle produkter på markedet, og dessuten kan det være mulig å dra nytte av gode tilbud og kampanjer i forkant av hovedsesongen.