Adventureno tar deg med til utlandet for å gjøre en forskjell

Adventureno er et pasjonert reiseselskap som tilbyr opplevelsesrike gruppereiser for unge reisende, i alderen 18 til 35 år. Adventureno reiser til flere fantastiske destinasjoner rundt om i hele verden, og tilbyr opplevelser du ikke finner igjennom andre utbydere på markedet. Hos Adventureno kan du prøve reiser hvor du for eksempel bor som «Homestay», det vil si at du får muligheten til å komme tett på stammebefolkninger, se den uberørte natur de ferdes i, samt smake flere av de lokale delikatesser. Du reiser i grupper med jevnaldrende reisekamerater, og det skapes sammenhold og det det dannes grunnlag for livslange vennskap, disse faktorer er med til å skape en forglemmelig reise du ikke får andre steder.

 

Adventureno står for hele pakken. Det vil si at hele turen er arrangert på forhånd, hvilket gjør at du, som reisende, ikke trenger å bruke energi på bekymringer og planlegning. Adventureno samarbeider med like guider på alle deres destinasjoner. Dette sikrer deg i at du får se alle de spektakulære stedene som landet du reiser til har å by på, på en helt egen, rå og autentisk måte. Du opplever ikke bare de populære turistmålene, men du kommer også ut til de mindre kjente stedene, såkalte skatter, skjult for storturismen. De forskjellige program hos Adventureno er satt opp således, at du får de beste forutsetningene til en fantastisk og minnerik reise, med en gruppe mennesker som deler de samme interesser som deg.

 

Jobb som frivillig sammen med Adventureno

På deres side Adventureno.no- frivillig arbeid i utlandet kan du lese mer om de forskjellige reiser og pakketilbud som Adventureno kan tilby sine kunder. Som frivillig hos Adventureno får du mulighet til å kombinere en av dine reiser, med en del av reisen som frivillig. Du kan igjennom Adventurenos programmer arbeide med enten dyr eller barn, felles for dem alle er at de har bruk for din hjelp. Adventureno gir deg muligheten til å jobbe med barn i Kambodsja og Sør-Afrika. Du kan jobbe og bidra på barnehjem eller på skoler. Her vil dine oppgaver bestå av flere forskjellige ting, blant annet daglige gjøremål som matlagning, stelle og pleie ute i kjøkkenhagen hvor mye av den mat de spiser blir dyrket, eller det kan være du skal sette deg ned og hjelpe til med lekser. Disse barn har kommet fra helt andre kår enn hva vi har vokset opp med i Norge, og disse barn har bruk for nettopp din hjelp for å lære, og utvikle seg innenfor trygge og gode rammer.

 

Ønsker du derimot å arbeide som frivillig med dyr, har Adventureno blant annet et samarbeide med «Wild Cat» i Afrika, hvor du kan være med å stelle for både løver, geparder og aper. Dette er et oppholdssted for disse dyr, som har hatt en tøff start på livet, og du kan være med til å gi de muligheten for å leve lykkelig resten av alle sine dager. Det eneste som trengs fra deg, er lysten til å hjelpe.